pardoselidesign@gmail.com
contact@pardoselidesign.ro

0761 276 476

0761 276 476

previous arrow
next arrow
Slider

Showroom si Depozit

   Va asteptam la showroom-ul nostru din Craiova, B-dul Decebal nr. 102, Bl N 10 – parter , pentru a descoperi intreaga gama de produse comercializate de compania noastra intr-o atmosfera calda, prietenoasa si profesionista.

  PARDOSELI DESIGN este o companie ce activeaza in domeniul pardoselilor calde elastice prin furnizarea de solutii profesionale complete, adaptate nevoilor clientilor finali.

  Punem la dispozitia clientilor experienta noastra, oferind consultanta tehnica si comerciala in alegerea  materialelor si a solutiilor de executie, respectand in acelasi timp, si  cerintele tehnice din proiect.

  Am ales sa colaboram cu producatori importanti, oferind produse variate, de calitate, cu design-uri multiple, pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de pe piata.

  PARDOSELI DESIGN propune produse concepute pentru a oferi siguranta, functionalitate, durabilitate si aspect estetic, spatiilor cu destinatie publica, comerciala si rezidentiala.

  Echipa noastra este formata din angajati tineri si entuziasti, care lucreaza responsabil, cu implicare si pasiune, pastrand in acelasi timp un mediu de lucru echilibrat si placut. 

  Misiunea noastra este de a mentine un standard ridicat de performanta in domeniul pardoselilor profesionale, prin furnizarea solutiilor complete si corecte de produse si servicii; de aceea investim permanent in calitate, atat in pregatirea profesionala a echipelor de montaj cat si in achizitionarea celor mai performante unelte si masini.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.pardoselidesign.ro/index.php/showroom#sigProIde1edff93f4

Despre noi

  PARDOSELI DESIGN este o companie ce activeaza in domeniul pardoselilor calde elastice prin furnizarea de solutii profesionale complete, adaptate nevoilor clientilor finali.

 Citeste mai mult ...

Vizitează-ne la showroom:

Craiova - Dolj
B-dul Decebal nr. 102, Bl. N 10 - parter
☎️0761 276 476
📧 pardoselidesign@gmail.com

Vizitează-ne pe facebook:

Pardoseli Design